1)Serviser për aparata të kafesë; 2) Agjent i shitjes

Publikuar: Janar 31, 2017 12:28 pm | Nga: saccaria.ks

1)Serviser për aparata të kafesë;  2) Agjent i shitjes

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

N.T.H “EKI”

SHPALLË KONKURS për këto vende të punës:

1) Serviser për aparata të kafes;
2) Agjent i shitjes

Detyrat e Agjentit të shitjes, serviserit;

• Prezentimi i produkteve te kompanisë;
• Krijon territor të shitjes së produkteve dhe viziton rregullisht klientët;
• Shqyrton, regjistron dhe dërgon porosi ditore sipas afateve të caktuara kohore;
• Identifikon rregullisht klientët e ri potencial;
• Siguron që pagesat e klientëve të bëhen me kohë;
• Sistemon të gjithë dokumentacionin dhe kontaktin përkatës nga tregu;
• Punon ngusht me personelin menaxhues rreth nevojave të shitjes dhe kontrollon rregullon ne menyre provizore aparatat e kafese.

Aftësitë e kërkuara:

• Të posedojë patent shofer;
• Njohuri të mira komunikimi;
• Të ketë aftësi të mira organizative, koordinimi, si dhe aftësi të mira për prezantim;
• Kapacitet dhe dëshirë për të mësuar industrinë dhe teknikat e shitjes;
• Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë;
• Të jetë i motivuar për të organizuar punën, të punojë në mënyrë të pavarur dhe efikase për të përmbushur afatet;
• Të jetë i/e gatshëm/e të punoj në grup;
• Përvoja e punës në pozita të ngjajshme ka përparësi;
• Të jetë i/e aftë të raportoj në kohë dhe me eficencë në lidhje me detyrat e ngarkuara.
Preferohen kandidatet te cilet e kane njohuri ne fushen e servisimit te aparateve te kafese.

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

Curriculum Vitae (CV-autobiografia);
Dëshmi për përvojën e punës.

Aplikacionet duhet të dërgohen jo më vonë se 14.02.2017.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre, në adresën: [email protected] Në titullin e emailit të shkruhet pozita për të cilën konkuroni.

Informacion plotësues: CV-ja duhet të përmbajë një foto të kandidatit

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

N.T.H “EKI”
Prishtinë

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

Raporto keqpërdorim

-Kontakto Pronarin-


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php:39 Stack trace: #0 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/single.php(26): cP('contact') #1 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-includes/template-loader.php(77): include('/homepages/31/d...') #2 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-blog-header.php(19): require_once('/homepages/31/d...') #3 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/index.php(17): require('/homepages/31/d...') #4 {main} thrown in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php on line 39