2 SHTEPI DHE TRUALL NE SHITJE NE BARDHOSH

Emri Kontaktues: A.Berisha | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044610621 | Data e Publikimit: 21.07.2016

2 SHTEPI DHE TRUALL NE SHITJE NE BARDHOSH 2 SHTEPI DHE TRUALL NE SHITJE NE BARDHOSH 2 SHTEPI DHE TRUALL NE SHITJE NE BARDHOSH 2 SHTEPI DHE TRUALL NE SHITJE NE BARDHOSH

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shiten 2 shtepitë e njejta si dhe trualli në mes në Bardhosh (Prishtinë) shtepitë janë të njejta si brenda ashtu edhe jashtë me nga 5 ari, janë të banueshme komplet me nga dy kate po ashtu dhe podrum. Trualli në mes i ka 5ari. Çmimi sipas marrëveshjes.
044/610621
044/123923
044/620731

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 3 =