Agjencia private e punesimit “PUNESOHU”

| Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 045-569-039 | Data e Publikimit: 02.08.2010

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

“PUNESOHU”

Agjencia private e punësimit ‘’Punësohu’’ ofron punësim më të lehtë për të gjithë ata që janë të interesuar të punojnë në ndërrmarrje vendase dhe nderkombetare.Qytetarët e interesuar për punë duhet që t’i vizitojnë zyrat tona në mënyrë që të mirren shenimet personale dhe te kualifikimit te tyre.Zyrat e kësaj agjencie gjenden pran qendres tregtare ‘’Benaf’’ në Ulpianë-Prishtië.
Për më shumë informata mund të na kontaktoni edhe në tel-045-569-039

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 1 =