Agjent i Shitjes

Publikuar: Qershor 14, 2016 9:48 am | Nga: \\

Agjent i Shitjes

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

“SOLUTION D Medical”

Përshkrimi i kompanisë:

“Solution D Medical”, si pjesë e Solution D Group, është distributor i autorizuar në Kosovë për produktet mjekësore “Johnson & Johnson/Ethicon”, “Microaire” dhe “Marflow”. Po ashtu, është kompania e vetme e specializuar për distribuimin e materialeve ortoprotetike, që reprezenton kompaninë më të madhe franceze të ortoprotetikës, “Proteor”.

Kompania funksionon që nga viti 2003 me qëllim të futjes së produkteve mjekësore më kualitative mbarëbotërore në tregun e Kosovës, në mënyrë që të arrihet ngritja e nivelit të shërbimit mjekësor në vend.

Roli i Agjentit të shitjes:

• Prezentimi i produkteve te kompanisë;
• Krijon territor të shitjes së produkteve dhe viziton rregullisht klientët;
• Shqyrton, regjistron dhe dërgon porosi ditore sipas afateve të caktuara kohore;
• Identifikon rregullisht klientët e ri potencial;
• Siguron që pagesat e klientëve të bëhen me kohë;
• Sistemon të gjithë dokumentacionin dhe kontaktin përkatës nga tregu;
• Punon ngusht me personelin menaxhues rreth nevojave të shitjes;

Aftësitë e kërkuara:

• Të posedojë patent shofer;
• Njohuri të mira komunikimi me shkrim dhe me gojë;
• Të ketë aftësi të mira organizative, koordinimi, si dhe aftësi të mira për prezantim;
• Kapacitet dhe dëshirë për të mësuar industrinë dhe teknikat e shitjes;
• Të respektojë politikat dhe procedurat e kompanisë;
• Të jetë i motivuar për të organizuar punën, të punojë në mënyrë të pavarur dhe efikase për të përmbushur afatet;
• Të jetë i gatshëm të punoj në grup;
• Përvoja e punës në pozita të ngjajshme ka përparësi;
• Të jetë i aftë të raportoj në kohë dhe me eficencë në lidhje me detyrat e ngarkuara.

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

Curriculum Vitae (CV-autobiografia);
Dëshmia për përgatitjen shkollore dhe profesionale;
Dëshmi për përvojën e punës.

Aplikacionet duhet të dërgohen jo më vonë se 16.06.2016.

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre, në adresën: [email protected]
Në titullin e emailit të shkruhet pozita për të cilën konkuroni.

Informacion plotësues: CV-ja duhet të përmbajë një foto të kandidatit

Ju informojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

“Solution D Medical”
Prishtinë

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

Raporto keqpërdorim

-Kontakto Pronarin-


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php:39 Stack trace: #0 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/single.php(26): cP('contact') #1 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-includes/template-loader.php(77): include('/homepages/31/d...') #2 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-blog-header.php(19): require_once('/homepages/31/d...') #3 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/index.php(17): require('/homepages/31/d...') #4 {main} thrown in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php on line 39