Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017

Emri Kontaktues: Kolegji Universum | Qyteti: Gjakovë | Telefoni: +37744750858 | Data e Publikimit: 12.04.2017

Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Akademia e Karrierës – Orientim në Karrierë për Maturantët 2017

Akademia e Karrierës e organizuar nga Kolegji Universum ka për qëllim mbështetjen e maturantëve nga shkollat e mesme të Kosovës dhe dhënien e njohurive nga fusha e orientimit profesional në karrierë, lidershipit, ndërmarrësisë, inovacionit, marketingut dhe shitjes, shkencave kompjuterike dhe programimit, shkencave politike, administrimit publik, marrëdhënieve ndërkombëtare dhe studimeve evropiane.

Linku per regjistrim:https://goo.gl/forms/vjwbN4JfgkX1hGbm1

Për më të dalluarit, si çdo vit tjetër Kolegji Universum ndanë 200 Bursa Studimi dhe 15 shpërblime si 5 Laptopë, 5 Tableta dhe 5 Telefona Të Menqur. Gjithashtu, gjithë pjesmarrësit do të Çertifikohen.

Linku per regjistrim:https://goo.gl/forms/vjwbN4JfgkX1hGbm1

Këtë vit, Akademia e Karrierës në Universum organizohet në dy (2) orare, paradite duke filluar nga ora 10:00 dhe pasdite duke filluar nga ora 14:00. Gjithashtu, Akademia e Karrierës do të mbahet në
të gjitha Kampuset e Kolegjit Universum gjatë këtyre datave:

Prishtinë
Akademia e Karrierës në Komunën e Prishtinës organizohet në dy (2) sesione trajnimi.

Orari I: 18 dhe 19 Prill 2017 në oraret 10:00 dhe 14:00
Orari II : 20 dhe 21 Prill 2017 në oraret 10:00 dhe 14:00

Ferizaj
Akademia e Karrierës për Komunën e Ferizajit organizohet në dy (2) orare të trajnimit.

Orari I: 24 dhe 25 Prill 2017 ora 10:00 – 12:00 dhe 14:00 – 16:00

Gjakova:
Akademia e Karrierës në regjionin e Gjakovës organizohet në dy (2) orare të trajnimit.

Orari I: 26 dhe 27 Prill ora 10:00 – 12:00 dhe 14.00- 16.00

Ju lutem plotësoni infot e kërkuara ne linkun më poshtë që të regjistroheni për të ndjekur trajnimin.
Informoni edhe shokët dhe shoqet tuaja që të regjistrohen!

Linku per regjistrim:https://goo.gl/forms/vjwbN4JfgkX1hGbm1

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 6 =