Asistent/e Dentare

Publikuar: Nëntor 24, 2015 4:16 pm

Asistent/e Dentare

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Klinika Gjermane e Dhëmbit në Prishtinë është duke kërkuar Asistent Dentar të motivuar për të ju bashkuar ekipit të tyre.

Një Asistent/e është ndërlidhës midis mjekëve dhe pacientëve. Detyrat e Asistentit/es Dentar fillojnë me përshëndetjen e pacientëve me një buzëqeshje, shoqërimin e tyre në dhomën e trajtimit, përgatitjet për trajtim, ndihma gjatë trajtimit, edukimi i pacientëve në lidhje me trajtimet / kujdesi dentar dhe sigurimi që nevojat e çdo pacienti janë trajtuar në mënyrën më të rehatshme dhe të dobishme.

Përgjegjësitë e punës

Përgatitja e dhomës së trajtimit, përgaditja dhe strukturimi i instrumenteve për procedurat dentare.
Asistoni dentistin gjatë ekzaminimeve dhe procedurave të trajtimit.
Mbajtja e shënimeve të pacientit.
Dhënja e udhëzimeve postoperative të përcaktuara nga dentisti.
Në mënyrë proaktive punoni drejt arritjes së kënaqësisë së pacientit duke i ofruar shërbim profesional dhe miqësor.
Ndihmoni në detyra të tjera sipas nevojës.
Të punoni në përputhje me politikat dhe procedurat e klinikës.

Kualifikimet dhe Aftësitë e kërkuara:

Diplomë të shkollës së mesme.
Së paku një vit përvojë si asistent/e dentare.
Njohuri te pajisjeve dentare.
Të shpejtë, me qëndrim entuziast dhe pozitivë.
Aftësi të shkëlqyera organizative.
Të avancuar në aftësitë verbale të komunikimit.
Të pasionuar për ofrimin e shërbimeve të cilësisë së lartë.
Etika të forta të shërbimit të konsumatorëve.
Aftësi për të punuar mirë me të tjerët në një mjedis dinamik.

Nëse ju jeni gati për t’u zhvilluar një karrierë dhe të bëheni pjesë e një rrjeti bashkëpunues të profesionistëve të dhëmbëve mos e humbëni këtë mundësi.

Aplikoni tani duke dërguar CV dhe dokumentet tjera përcjellje për shqyrtim të mëtejshëm në [email protected]

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

Raporto keqpërdorim

-Kontakto Pronarin-


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_real_escape_string() in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php:39 Stack trace: #0 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/single.php(26): cP('contact') #1 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-includes/template-loader.php(77): include('/homepages/31/d...') #2 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-blog-header.php(19): require_once('/homepages/31/d...') #3 /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/index.php(17): require('/homepages/31/d...') #4 {main} thrown in /homepages/31/d248481464/htdocs/eshpallje.com/wp-content/themes/shpallje/functions.php on line 39