Banesa me qera per pushime VERORE ne Prishtinë

Emri Kontaktues: Viki | Çmimi: 100€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 045 304 000 | Data e Publikimit: 16.06.2014

Banesa me qera per pushime VERORE ne Prishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Banesa me qera per pushime VERORE ne Prishtinë

Për tre minuta ecje do të gjindeni në Bulevardin Nëna Terezë, ku gjallëron jeta e qytetit. Baret e ndryshme mund ti vizitoni me ecje dhjetëminutëshe, në çdo kohë mund të merrni edhe Taxi.

Për ata që dëshirojnë të vizitojnë monumentet kulturore dhe historike, shumë prej tyre janë në afërsi. Në shetitje për të kaluarën historike mund ta bëni në afërsi të Bulevardit Nëna Terezë.

Mund të vizitoni xhamitë dhe katedralën e Prishtinës. Kush dëshiron të ketë energji për tërë ditën, herët në mengjes mund të vraponi në Parkun e Qytetit, i cili është prapa Banesës info 045 30 40 00

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 2 + 8 =