Banesa në Prishtinë

Emri Kontaktues: Ismail GREIÇEVCI | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044543678 | Data e Publikimit: 01.08.2014

Banesa në Prishtinë

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

BANESA NË SHITJE

Çmimi sipas marrëveshjes Adresa e banesës: Kodra e Diellit, Zona QENDRA, Hyrja III, Nr. 11, Prishtinë

Koha për të vizituar banesën: Çdo të shtunë në orën 12.

Shitja direkt nga pronari i banesës: Ismail (Habib) GREIÇEVCI

Syprina bruto: 70 m2 (syprina reale: brenda të gjitha mureve)

Syprina neto: 65 m2 (syprina në fletën poseduese)

Karakteristikat kryesore:

– banesa nuk është e rinovuar (blerësi mund ta rinovojë sipas shijes së vet!)

– banesa gjendet në katin: IV.

– ndërtimi i banesës është shumë cilësor:

– izolim i shkëlqyeshëm termik dhe akustik (vertikal dhe horizontal)

– ‘shikimi’ i bukur në jug‐perëndim: pa asnjë barrierë nga objektet tjera

– ambienti i qetë: banesa nuk i ekspozohet zhurmës së komunikacionit rrugor

– qasja e drejtpërdrejtë nga banesa në oborrin e shkollës

– banesa gjendet në afërsi me shumë institucione arsimore‐universitare

– banesa gjendet në afërsi me shumë institucione shëndetësore

– parkingu i përshtatshëm, me sipërfaqe të madhe

– Në faqet vijuese në link ( http://192.241.172.62/Banesa_ne_shitje.pdf ) janë prezantuar:

– paraqitja e vend‐ndodhjes së banesës në ORTO‐FOTO – paraqitjet planimetrike të banesës (vizatime)

– paraqitja e banesës në 3D (vizatim)

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 2 + 0 =