BANESA NE SHITJE NE GJAKOVE

Emri Kontaktues: Haki Rudaj | Qyteti: Gjakovë | Telefoni: +4984179411116

BANESA NE SHITJE NE GJAKOVE BANESA NE SHITJE NE GJAKOVE BANESA NE SHITJE NE GJAKOVE BANESA NE SHITJE NE GJAKOVE

Shitet banesa me ose pa mobile komplet kati dhe koridori i jashtëm me klim ka më tepër se 130m katror kati i 5’t Banesa gjendet në hyrje të gjakoves përball zjarrfiksave. Çmimi me marrveshje – Për kontakt në keta numra tel. Fix: +4984179411116 . mob: 044/441-839.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 8 =