Bej perkthime nga Gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas

Emri Kontaktues: Besniku | Qyteti: Prishtinë | Data e Publikimit: 19.05.2010

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Bej perkthime nga Gjuha Angleze ne gjuhen Shqipe dhe anasjelltas, gjitheashtu edhe nga gjuha Serbe

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 3 + 7 =