Beje perkthime profesionale nga gjuha angleze dhe serbe ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas

Emri Kontaktues: dritoni | Çmimi: 5€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 90 30 28 | Data e Publikimit: 15.04.2010

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Beje perkthime profesionale nga gjuha angleze dhe serbe ne gjuhen shqipe dhe anasjelltas. Cmimi 5 E per faqe

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 0 + 2 =