BEJM KTO PUN MUNTIMIN E KOCKAVE TRETUAREVE OBORREVE DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE BANJOVE KUZHINAVE SHKALLEVE ETJ

Emri Kontaktues: BURIM GASHI | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044528837

BEJM KTO PUN MUNTIMIN E KOCKAVE TRETUAREVE OBORREVE DHE MUNTIMIN E  KERAMIKAVE BANJOVE KUZHINAVE SHKALLEVE  ETJ BEJM KTO PUN MUNTIMIN E KOCKAVE TRETUAREVE OBORREVE DHE MUNTIMIN E  KERAMIKAVE BANJOVE KUZHINAVE SHKALLEVE  ETJ BEJM KTO PUN MUNTIMIN E KOCKAVE TRETUAREVE OBORREVE DHE MUNTIMIN E  KERAMIKAVE BANJOVE KUZHINAVE SHKALLEVE  ETJ BEJM KTO PUN MUNTIMIN E KOCKAVE TRETUAREVE OBORREVE DHE MUNTIMIN E  KERAMIKAVE BANJOVE KUZHINAVE SHKALLEVE  ETJ

BEJM MUNTIMIN DHE RIPARIMIN E OBORREVE PARQEV TRETUAREVE ME KUBZA –KOCKA PREJ BETONI SI DHE MUNTIMIN E KERAMIKAVE PLLAKAVE MUNTIM DHE RIPARIM SI PSH BANJO KORIDORE TERASA KUZHINA SHKALLE NGA KERAMIKA PLLAKA ETJ NE GARANTOJM PER PUN 20 VITE KURSE PROVOJ PUNE 20 VITE NE ITALI PER KONTAKT 049330972 044528837 BURIM GASHI

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 2 =