Call Center Agent

Emri Kontaktues: Call Center | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 810 819. | Data e Publikimit: 15.07.2014

Call Center Agent

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kerkojme: Call Center Agent
Aftësite dhe kriteret që kërkohen
• Njohja e gjuhës gjermane është obligative;
• Aftësi ndërpersonale komunikuese;
• Njohuri të punës me kompjuter: Word, Excel;
• Përpikmëri dhe korrektësi në punë;
Kandidatët e interesuar duhet të dorëzojnë CV-në personale përmes postës elektronike në e-mail: [email protected] ose të kontaktoni në nr: 044 810 819.
Data e fundit për dorëzimin e CV-së është deri me 20.07.2014

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 1 =