CHEMSEX – zgjat seksin deri ne 72 ore pa u ndalur –

Emri Kontaktues: Gashi | Çmimi: 220€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +37744845808 | Data e Publikimit: 14.01.2018

CHEMSEX – zgjat seksin deri ne 72 ore pa u ndalur – CHEMSEX – zgjat seksin deri ne 72 ore pa u ndalur – CHEMSEX – zgjat seksin deri ne 72 ore pa u ndalur –

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

CHEMSEX – eshte prodhim nga Britania e Madhe dhe zgjat seksin deri ne 72 ore pa u ndalur , pa pushuar, pa ngen e pa pire. Dhe me ket produkt te quajtur Chemsex sot jan duke e perdorur ata persona te cilet krijojne sex porno duke e gjiruare neper inqizimet e kasetave te ndryshme.
“Chemsex” është emri më i ri i drogës e cila ju lejon që të bëni sex për disa orë me radhë pa u ndalur.
Në Britani ka dalë në treg droga më e re, e quajtur “Chemsex”, e cila është stimulant shumë i fortë dhe që ju bën të mundur që të bëni seks për shumë orë, edhe me partner të ndryshëm.
Përdoruesit i referohen kësaj periudhe si ‘ditët e humbjes’ – ku ata nuk flenë apo as nuk hanë për 72 orë, si dhe i ndërrojnë mesatarisht 5 partnerë seksual për sesion, e ku seksi i pambrojtur është një prej normave që duhet plotësuar.
Megjithatë nëse e përdorni vetëm një herë që të bëni seks, do ta mbani mend për gjithë jetën dhe nuk do ju ndodhte asgjë e keqe. Po ashtu edhe partnerja e juaj do te jen e lumdur nga sexi i zhvilluar gjat asaj kohe.
Info. Tel. _37744845808…Wib. _37744845808

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 8 =