Dhome me qera ( per femra ) , Lakrishte, Prishtine

| Çmimi: 45€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 121 310 | Data e Publikimit: 17.09.2017

Dhome me qera ( per femra ) , Lakrishte, Prishtine Dhome me qera ( per femra ) , Lakrishte, Prishtine Dhome me qera ( per femra ) , Lakrishte, Prishtine Dhome me qera ( per femra ) , Lakrishte, Prishtine

Momentalisht kemi nje dhome te lire per nje ose dy persona, vlen vetem per femra, adresa ne lakrishte te pro credit banka kati 10 (me lift) , Qmimi 45 euro+ rryma (per person) e cila pjestohet me banueset te tjera. Banesa eshte e mobiluar, lavatriqe, wifi, banjo dhe kuzhina e perbashket me banueset tjera, gjithashtu posedon edhe nxemje qendrore. Tel per kontakt +377 45 576 734( viber, whatsapp) ose +377 44 121 310 + viber

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues




Spam Test: 0 + 0 =