Diagnozë dhe pastrim i vetures

Emri Kontaktues: France Kosove Decalamine | Çmimi: 59€ | Qyteti: Prizren | Telefoni: +38345400147 | Data e Publikimit: 16.07.2018

Diagnozë dhe pastrim i vetures

Të nderuar klientëm ju ofrojmë një shërbim të ri nga Franca si distributor ekskluziv në Ballkan dhe më gjerë nga “France Decalimine” për herë të parë në Kosovë , ofrojmë pastrimin e veturave, kombive, kamionëve, autobusave, mjeteve të rënda motorrike etj, sistem i pastrimit me oksido-hidrogjen:

▪️Diagnostikë profesionale nga launch dhe pastrimi i veturës me hidrogjen (për qdo markë veturash)
▪️Pastrimin e Kamionëve dhe
Autobusëve
▪️Pastrimin e furgonëve
▪️Pastrimi i veturës me hidrogjen mundëson pastrimin e filterave, EGR filterit, Turbinës, Partikël Filterit, Katalizatorëve, Eliminimin e tymit të zi CO2, uljen e shpenzimit te karburantit prej 15 deri në 30% më pak, e rrit fuqinë e motorrit dhe e rigjeneron performancën e veturës tuaj!
Ky sistem i pastrimit përfshihet në të gjitha pjesët e veturës së lartëcekur!
▪️Çmimi komplet i pastrimit të motorrit për vetura me diagnozë launch 59€
▪️Çmimi komplet i pastrimit të motorrit për kamionë dhe autobusa me diagnozë launch 79€

Nuk ka asnjë efekt anësor në veturë!

“Hydro Green Car’s international” SHPK

[email protected]

Facebook: France-Kosovë Decalamine

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 6 =