Ditë Informuese për studime bachelor. Fito bursë 40%

Emri Kontaktues: Kolegji Universum | Qyteti: Gjakovë | Telefoni: +37744750858 | Data e Publikimit: 18.07.2017

Ditë Informuese për studime bachelor. Fito bursë 40%

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

DITË INFORMUESE PËR STUDIME BACHELOR

◘ 27 Korrik 2017, Ora 16:00 Kolegji Universum – Gjakovë organizon dite informuese per studime bachelor.

Regjistrohu për pjesëmarrje: https://goo.gl/forms/ZhvHj8AHxFzPhLZu2

Gjate dites informuese pjesëmarresit do të njoftohen për bashkëpunimet ndërkombetare, qendrën e karrieres, shërbimet studentore dhe disa nga arsyet pse të studioni në Universum.

Arsyet pse te studioni ne Universum?
◘ I renditur në Top 3% të shkollave me të mira në botë nga EdUniversal
◘ Studime pa pagese në Universitete Europiane me bursë të plotë nga Erasmus+
◘ Punë Praktike për të gjithë studentet
◘ Mundesi transferimi në Universitete Partnere
◘ Mbi 20 ligjerata/konferenca publike gjatë gjithë vitit
◘ Aktivitete studentore, vizita studimore
◘ Shkembime të stafit akademik dhe administrativ në Universitete Europiane
◘ Biblioteken më të pasur në rajon më shumë se 100.000 libra.

Për të gjithë pjesëmarrësit do të ofrohet #bursë 40% për studime bachelor dhe mundësi për përfitim të bursave për shkëmbim semestral në Universitete Europiane.

Eja informohu për programet e studimeve, takohu me profesorët dhe studentët aktual.

Për më shumë info kontakto:
Kolegji Universum, Gjakovë
[email protected]
Mob. +377 44 750 858
www.universum-ks.org

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 7 + 3 =