dyer dritare plastike dhe saldim makinë

Emri Kontaktues: kubilay | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 05333840172

dyer dritare plastike dhe saldim makinë dyer dritare plastike dhe saldim makinë dyer dritare plastike dhe saldim makinë dyer dritare plastike dhe saldim makinë

dyer dritare plastike dhe saldim makinë normal 1000 euro , special 0.2mm saldim makine 1500 euro contact .istanbul 0 533 384 01 72 mail. kubilay.34@hotmail.com

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 8 =