Elektro City Prishtinë

Emri Kontaktues: Agon | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 045 341 241

Elektro City Prishtinë Elektro City Prishtinë Elektro City Prishtinë Elektro City Prishtinë

Elektro City
Ju ofron këto sherbime
* Instalime elektrike si dhe mirëmbajtjen e tyre
* Riparojm dhe instalojm të gjitha paisjet e amvisris
* Montimi dhe servisimi i gjeneratorëve deri 1000 KvA
* Instalime dhe mirëmbajtjen e ndriqmeve publike private
* Ekipet tona posedojn aparaturen moderne te detektimit te kabllove nentoksore
Ekipet tona kanë përvoj pune 10 vjeqare
Intervenimet ne cdo kohë

Tel 045 341 241

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 7 + 6 =