Elektro Instalues

Emri Kontaktues: Ismet | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044-249 804

Elektro Instalues Elektro Instalues Elektro Instalues Elektro Instalues

elektro instalus bejm instalimin e rrymes dhe riparimin e rrymes
bejm instalime neper objekte te mdhaja si dhe neper objkete te vogla dhe lokale si dhe pergaditjen e ormanav per objekte te mdha dhe te vogla siq e shini ne foto Si dhe instalimin e Alarmave (Alarma kunder zjarrit dhe Alarma kunder vjedhjes) kemi pervoj 20 vjeqare ju ufrojm garancjon 50 vjeqar per instalime te rrymes per me shum informata kontakto ne numrin e tel . 044249804

free classified Blackpool

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 3 =