Fizioterapia

Emri Kontaktues: Fizioterapia | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 284 932 / 049 288 638 | Data e Publikimit: 03.12.2014

Fizioterapia

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Me qmimin e njejte sikur ne klinika , trajtojme pacientet te cilet kane nevoje per fizioterapi , ne shtepite e tyre .

FIzioterapia gjate dimrit eshte e preferuar te behet ne shtepi per shkak te te ftohtit i cili mund ta pengoje rehabilitimin e pacienteve kur ata udhetojne nga shtepia ne klinike dhe sidomos kur pas terapise fizikale i ekspozohen te ftohtit derisa ata shkojne nga klinika ne shtepite e tyre . Per kete ne ofrojme zgjidhje tejet te mire dhe te lire .

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 1 =