inxhinjer i komunikacionit rrugore

Emri Kontaktues: Tati | Çmimi: 500€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: * | Data e Publikimit: 19.11.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

jam inxhinjer i diplomuar i komunikacionit rrugore,me licenc te ekspertit te aksidenteve dhe ofroj sherbime ne kete fushe ose jap me sherbim diplomen ose licencen per ndermarrjet qe kryejn veprimtarin ne kete fushe.
kontak e-mail

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues




Spam Test: 0 + 2 =