JAM KUZHINJER / KERKOJ PUNE

Emri Kontaktues: A. Gashi | Çmimi: 10€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +37744845808 | Data e Publikimit: 13.05.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Adresa Prishtine

Telefoni +37744845808
+38649416429

E-mail [email protected]

Nacionaliteti Shqiptare

Gjinia mashkell

Edukimi

Titulli i certifikimit DIPLOMA e shkolles te mesme
VERTETIMET NGA PERVOJA E PUNES
CERTIFIKATE GVC INTENATIONAL CARE
Emri i shkolles dhe trajnimi QSHEM HOTELERIA – PRISHTIN
PROFESIONI Kuzhinjer

Aftesite Personale

Gjuha Amtare Gjuhë tjera Shqip Anglisht (sh. mirë), gjermonisht (mire), kroatsht (sh.mire)

Aftesite ne kompjuter Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, etc), Internet Explorer,etj.

Pervoja e punës Pergadtites i ushqimeve te ndryshme ne kuzhine
Njohurit paragjellra te fresketa,te ngrohta,spacialitete nga mishrat e ndryshme,
gjellerat e gatshme,peshqit e ndryshem si dhe sosat e tyre,shpagetat-makaronat,sallatat , picat,pogaqet,embelsirat.

Komunikim,Organizim ne Komunikim,Organizim ne pune,Pune nen
NJOHJA E KUZHINAVE
Austriake,Italiane,Dalmatine,Kosovare, Internacionale

PERVOJA E PUNES
0HT.SLOGA – PRISHTINE 1976 – 1980
MOTTEL KALAJA – KAQANIK 1980 – 1981
FABRIKA E LETRES KART. DJE AMB.- LIPJANE 1981 – 1983
KOSOVARJA F. KOSOVE 1983 – 1993
HOTEL MOTEL KAPUQINO – WIEN – AUSTRIA 1993 – 1998
RESTAURANT PIZERIA OTOK CRES KROACIA 1998 – 1999
RESTAURANT AMERIKA – PRISHTINE 1999 – 2002
MOTEL AVIANO – SLATIN – KOSOVE 2002 – 2004
HOTEL CRESANKA – OTOK CRES – KROATIA 2004 – 2009

Jam kuzhinjer i diplomuare dhe me mbi afro 33 vite vite pervoj te punes po ne ket profesion. e njofi kuzhinen austriake,italiane,dalmatine, kosovare, internacionale. e bej pergaditjen e ushqimeve duke filluar nga< paragjellerat e ftohta, te ngrohta, gjellerat e gatshme, specialitetet nga misherat e ndryshem, nga peshqit dhe sosat e ndryshem,pergaditjen e shpagetave dhe makaronave te ndryshme,e picave te ndryshme, e bej pergaditjen e bukve , kifleve dhe pogaqeve te ndryshme, si dhe te disa embelsirave. keshtu qe kam njohuri per ta punuar nje begati ushqimesh per nje kuzhin te fort e te internalizuare.dhe kerkoj te punsohem ne ndonji kuzhin e cila eshte e begatuare dhe e forte ne nje hoteli apo restaurant.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 1 =