KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT

Emri Kontaktues: Elfedon | Çmimi: 2587€ | Qyteti: Prishtinë | Data e Publikimit: 06.09.2014

KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

KANADA KÊRKON PUNÊTOR, LEHTÊSON PROCEDURAT E MIGRIMIT
Iu ftojmë që të bëheni pjesë e sistemit të ri të emigrimit “Express Entry”, aplikimi fillon nga 01.09.2014 dhe përfundon më: 24.12.2014, gjithashtu iu njoftojmë se përzgjedhja bëhet në vitin 2015. Ne iu mundësojmë që të aplikoni nga shtëpia juaj përmes internetit në portalin tonë: www.promokos.travel

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 9 + 5 =