Kerkoj femer per shoqeri dhe sex

Emri Kontaktues: jim | Qyteti: Prishtinë | Data e Publikimit: 19.09.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Hi,

I am a 30 yrs old male, from Western Europe, working temporarily in Pristina.
I am looking for a girl/woman for some fun time together.
I am tall, good looking, sporty and very clean. I have an apartment, where I live by myself.

Anyone interested, please write to me here, and I will get back to you by email or phone.

Also, I can pay you a sum of money.

Waiting for your email…
Sincerely

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 6 + 6 =