Kerkoj Pune

Emri Kontaktues: Naim | Çmimi: 000€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044662961 | Data e Publikimit: 30.10.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kerkoj pune ne ndonje objek hoteler, spitale private , neper shitoret mdha si etc, viva, etj. per mirmbajtjen e objektit ne rast te prishjeve ne rjetin elektri, ujit dhe kanalizimit , demtimi e dyerve dhe dritareve rregullimi e kopshtit para objekti etj, po ashtu mund te punoj edhe ne depo per pranimin e madhit dhe shperndarjen ne sektoret e nevojshme
Info: ne tel 044662961 ose ne imelladresen: [email protected]

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 2 + 2 =