KËRKOJ SHTËPI/KAT SHTËPIE ME QIRA PËR KOHË TË GJATË

Emri Kontaktues: Shtëpi me qira | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 16 85 28 | Data e Publikimit: 05.09.2014

KËRKOJ SHTËPI/KAT SHTËPIE ME QIRA PËR KOHË TË GJATË

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kërkoj shtëpi ose kat shtëpie me qira për banim dhe për kohë të gjatë. Shtëpia duhet të ketë edhe garazh. Vetëm kuzhina duhet të jetë e kompletuar, dhe të mos ket borxhe komunale të pa paguara.

Tel: 044 16 85 28

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 3 =