Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane

Emri Kontaktues: ALB-Telemarketing | Qyteti: F. Kosovë | Telefoni: 044 37 33 36 | Data e Publikimit: 11.10.2014

Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane Kerkojm Persona e njofin gjuhen Gjermane

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kerkojm perona qe njofin Gjuhen Gjermane , Paga Baz ,Bonus Ditore,Provione Javore, si dhe Bonuse Mujore,Projecte shum te Lehta qe gjdo Puntor te arrij sa me teper Realizime ne Telefonata, Vende Punses me nje ambient shum te pershtateshem.
Per me shum infos ju lutem na kontaktoni ne Telefon ,Skype apo ne Facebook.
Skype:besart373
Facebook:https://www.facebook.com/pages/ALB-Telemarketing/751843201548832?fref=photo

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 5 =