kerkojm puntor

Emri Kontaktues: zanfina | Çmimi: 3500.00€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +355672319677 | Data e Publikimit: 07.05.2010

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Grand telecom me perfaqesi ne keto shtete estonia,africa,albania dhe
kompani me renome botrore ne keto biznese te telecomunikacionit
Shpall konkurse
1.WEB DESIGNER
2.Perkethyes i web sitit
3.Mirmbajtje te web sitit
4.Agjent i marketingut gjinia F-M
te ghithe qe do te zgjedhen do te punojn ne keto vende Estonia,africa
te gjithe te interesuarit do te intervistohen nepermjete telephoni do te
na shpjegojn CV e tyre .
Mundeni te aplikoni nepermjete Telefonit por edhe nepermjete postes elektronike afati i mbylljes se konkursit eshte 6 muaj prej shpalljes se konkursit
Numrate e telefonit
+355672319677

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 2 + 7 =