KERKOJMË MODELE INTERNETI

| Qyteti: Prishtinë | Data e Publikimit: 07.03.2013

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

KËRKOJMË VAJZA TË MOSHËS MBI 18 VJEÇ PËR TË PUNUAR SI WEBCAM MODELE. TE AFTA NË PËRDORIMIN E KOMPJUTERIT DHE TË NJOHIN GJUHËN ANGLEZE, GJUHËT E TJERA JANË NJË PLUS I MADH.

PAGESA SHUMË E MIRË.
KONTAKTONI NËPËRMJET E-MAILIT.
JU FALEMINDERIT!

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 0 =