Komplot për shitje në Çagllavicë afër Prishtinës

Emri Kontaktues: Srdjan | Çmimi: 164000€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: +38163249462 | Data e Publikimit: 13.04.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Komplot për shitje në Çagllavicë afër Prishtinës. Plot licencuar për energji elektrike, ndërtimi dhe ujit. 13,64 zjarret sipërfaqe me qasje të mirë. Ajo është e vendosur në një fshat pranë një shesh lojrash të vogël. pronar

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 7 + 3 =