Kurse Gjermanisht për BASHKIM FAMILJAR

Emri Kontaktues: Shkolla Juvi | Çmimi: 00€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049580178 | Data e Publikimit: 06.10.2017

Kurse Gjermanisht për BASHKIM FAMILJAR

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kurse te gjuhës gjermane per bashkim familjar ne Gjermani
Ushtrojme TESTE nga Goethe Institut dhe nga ÖSD
Vetem në grupe te vigla organizohen grupet

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 7 =