kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani

Emri Kontaktues: Shkolla Juvi | Çmimi: 000€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049580178 | Data e Publikimit: 04.09.2017

kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani kurse gjermanisht, PUNESIM ne Gjermani

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shkolla e gjuhëve JUVI ofron kurset me cilësore ne vend.
Ligjëron vetem një staf i shkolluar ne Gjermani
Vetem ne grupe te vogla
Kurse për punësim ne Gjermani
për studentë dhe
kursi ekstra për BASHKIM FAMILJAR, ushtrojme te gjitha TESTET nga Goethe Institut dhe ÖSD
Nivelet A1,A2,B1,B2,C1
Punësim në Gjermani për infermjerë dhe Mami – niveli i gjuhes B1
Punesim ne Gjermani për vajzat deri ne moshen 27 vjeq- puna me fëmijë , niveli i gjuhës A1
049580178

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 1 + 3 =