Kurse gjuhesh ne Prishtine

Emri Kontaktues: Juvi | Çmimi: 00€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049580178 | Data e Publikimit: 15.09.2014

Kurse gjuhesh ne Prishtine

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kurse ne shkollen Juvi per te gjitha moshat dhe nivelet
Gjermanisht
Anglisht
Frengjisht
Per BASHKIM FAMILJARE Ushtrojme teste te ambasades

Perkthime gjyqesore

Ligjerojne vetem mesimdhenes te trajnuar jashte vendit

Na gjeni te rrethi ne Ulpiane mbrapa hotel Baci

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 2 + 9 =