Kurse Profesionale per Parukeri (Frizere)

Emri Kontaktues: VIP Tirana | Qyteti: Prishtinë | Lagjja: Dardania | Telefoni: 049 4000 16

Kurse Profesionale per Parukeri (Frizere) Kurse Profesionale per Parukeri (Frizere) Kurse Profesionale per Parukeri (Frizere) Kurse Profesionale per Parukeri (Frizere)

Për herë të parë në Kosovë
Shkolla Profesionale për Parukeri (Frizere)

Vip – Tirana

Nga data 15 Gusht 2011 fillon regjistrimin e nxënësve për vitin 2011/2012

Aftësimi professional I nxënësve bëhet me një staf të diplomuar në Itali, me një eksperiencë mbi 18 vjecare, duke përdor metodat me bashkëkohore për frizer dhe grimer me produkte të cilësisë së lartë të firmave më të njohura italiane.

Pas përfundimit të shkollimit në këtë shkollë, dyert e punes dhe suksesit janë të hapura si brenda ashtu dhe jashtë vendit.

Përballuni me botën moderne dhe pajisuni me Diplomë të njohur Ndërkombëtarisht

Për fillimin e karierës suaj kontaktoni në 049 4000 16
Ose na vizitoni në adresën :

Vip – Tirana
Adresa: Bulevardi Bill Clinton
Afër fotografis së Bill Clintonit
Hyrja –I- kati I pare – Prishtinë
Cel: 049 4000 16
e-mail: viptirana@gmail.com

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 8 + 1 =