kurse te gjuhës Gjermane

Emri Kontaktues: Shkolla Juvi | Çmimi: 00€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049580178 | Data e Publikimit: 13.02.2017

kurse te gjuhës Gjermane kurse te gjuhës Gjermane kurse te gjuhës Gjermane

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Shkolla e gjuheve JUVI ofron kurset e gjuhës GJERMANE më cilësore ne vend
Vetem ne grupe te vogla dhe vetem me mësimdhënes te trajnuar jashtë vendit
Poashtu bashkpunojmē me agjensionin gjerman PMK per punësimin e mjekëve dhe infermjerëve ne Gjermani.
Njëkohësisht edhe punësim njevjeqarë per te gjitha vajzat e moshes 18-26 . Perkujdesje pet femije dhe nesimi i gjuhës gjermane gratis ne Gjermani . Kursi special për BASHKIM FAMILJAR, ushtrohen te gjitha TESTET.
Përkthime gjyqësore: gjermanisht- anglisht-frengjisht
FB shkolla e gjuheve Juvi
www. kurse gjuhesh juvi.webs.com
tel 049580179

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 9 =