Kursi 049580178 i gjuhes gjermane per bashkim familjare

Emri Kontaktues: Shkolla Juvi | Çmimi: 000€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049580178 | Data e Publikimit: 02.08.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kursi me efikas per bashkim familjare ne Gjermani Austri France dhe Angli. Per gjermanisht anglisht dhe frengjisht ushtrojme edhe teste te provimit per bashkim familjare. Perkthime gjyqesore. 049580178

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 6 =