Kursi i 049580178 gj. gjermane per Bashkim Familjare

Emri Kontaktues: Juvi Kurse | Çmimi: 00€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049580178 | Data e Publikimit: 02.08.2014

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Kurse per bashkim familjare ne Gjermani Austri France dhe Angli. Per te tri gjuhet ushtrojme edhe teste te provimit per bashkim familjare Perkthime gjyqesore

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 8 + 0 =