Lëshoj lokal me qera ne lagjen Kodra e Diellit Rr. Hilmi Rakovica nr. 13

Emri Kontaktues: Skender Gjonbalaj | Çmimi: 250€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 507 482 | Data e Publikimit: 01.05.2014

Lëshoj lokal me qera ne lagjen Kodra e Diellit Rr.  Hilmi Rakovica nr. 13 Lëshoj lokal me qera ne lagjen Kodra e Diellit Rr.  Hilmi Rakovica nr. 13 Lëshoj lokal me qera ne lagjen Kodra e Diellit Rr.  Hilmi Rakovica nr. 13 Lëshoj lokal me qera ne lagjen Kodra e Diellit Rr.  Hilmi Rakovica nr. 13

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Lokali ka siperfaqe 56m2. Ka nje sallë 40m2, një zyre 12m dhe nje toalet.
Eshte bashkangjitur edhe plani i lokalit.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 6 =