Leshoj me qera : Qendra Sportive, Motel-Restaurant Qamerlia

Emri Kontaktues: Bajram Krasniqi | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044 112 070 | Data e Publikimit: 22.09.2014

Leshoj me qera : Qendra Sportive,  Motel-Restaurant Qamerlia Leshoj me qera : Qendra Sportive,  Motel-Restaurant Qamerlia Leshoj me qera : Qendra Sportive,  Motel-Restaurant Qamerlia Leshoj me qera : Qendra Sportive,  Motel-Restaurant Qamerlia

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Motel-Restaurant Qamerlia gjendet ne periferi te prishtines ne magjistralen Prishtine-Llukar 4 km larg nga Prishtina eshte e paisur me qendra sportive, futbolli madh, futbolli i vogel, fusha e tenisit, fusha e basketbollit dhe kendi i lojrave per femije

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 3 + 4 =