Leshojme dhoma me qira ne Banje te Pejes

Emri Kontaktues: Hotel-Restorant Melvin Palace | Qyteti: Pejë | Telefoni: +38345802459 | Data e Publikimit: 18.04.2018

Leshojme dhoma me qira ne Banje te Pejes Leshojme dhoma me qira ne Banje te Pejes

Motel-Restorant ” Melvin Palace” në Banjë të Pejës ofron dhoma me ambiente shumë të mira, 50 metra afër Banjës ( Ilixhës) ujit të nxehtë, me çmime të favorshme. Mund te rezervoni ne numrin :045 319 017 dhe 045 802 459. Mirësevini. Ju mirëpresim

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 6 =