Lokali me qira

Emri Kontaktues: SBComputers | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049 357 579 | Data e Publikimit: 07.10.2014

Lokali me qira

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Ofrojmë këtë objekt (Bodrumi-Magazina – 170m2 dhe kati i parë 330m2) për qeramarrje, me kushte shumë të volitshme, parking për rreth 30 vetura.
* Ky ambient është në gjendje të rregullt, ndërtim i ri dhe dizajn bashkëkohorë;
* Ambienti është i pajisur me nxemje qendrore;
* Rryma është e siguruar për 24 orë në ditë (në raste ndërprerje është i instaluar gjeneratori);
* Uji nuk ndërpritet; ka furnizim 24 orë;
* Sigurim me alarm dhe kamera 24 orë në ditë.
Objekti gjindet afër furrës Qerimi 1, Bregu i Diellit – Prishtinë.
Për më tepër informata lajmërohuni në 049 357 579.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 8 + 9 =