Lokal Ne Ulpiane Te INA Petrol

Emri Kontaktues: Hekuran | Çmimi: 250€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044393859 | Data e Publikimit: 06.09.2017

Lokal Ne Ulpiane Te INA Petrol Lokal Ne Ulpiane Te INA Petrol Lokal Ne Ulpiane Te INA Petrol Lokal Ne Ulpiane Te INA Petrol

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Leshohet lokali me qira i cili ka hapesire prej 45 m2 ne katin perdhese dhe 35 m2 podrum. Podrumi eshte i qasshem direkt nga lokali.

Vendi i lokalit:
Lokali gjendet ne Ulpiane, Blloku D8, perballe INA Petrol. Vendi eshte mjaft i frekuentuar shkaku qe shumica e veturave te Ulpianes vijne aty per tu furnizuar me derivate.

Qiraja:
Per tre muajt e pare qiraja eshte 250 euro/muaj, kurse per muajt pasues 500 euro/muaj.

Qiraja normale e lokalit eshte 500 euro/muaj, por zbritja ofrohet me qellim te lehtesimit te punes per biznesin e ri, si dhe per te mundesuar investimin ne pershtatjen e lokalit sipas nevojave te biznesit tuaj.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 0 + 4 =