Matje Kadastrale ( Matje të Tokave – Kadaster Private ) Matje Geodezike

Emri Kontaktues: Geo-Consulting | Çmimi: 80€ | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 044373388 | Data e Publikimit: 04.08.2014

Matje Kadastrale ( Matje të Tokave – Kadaster Private ) Matje Geodezike Matje Kadastrale ( Matje të Tokave – Kadaster Private ) Matje Geodezike Matje Kadastrale ( Matje të Tokave – Kadaster Private ) Matje Geodezike

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Jemi kadastër privat i licencuar për gjithë Kosovën dhe bëjmë të gjitha llojet e punëve gjeodezike, matjen ndarjen e parcelave , ndërrimin e kulturave , matjen e ndërtesave , përcaktimin e kufijve të parcellave ( percaktimin e megjes) , situacione për nevoja të projektimit etj.

Cmimet filloj nga 80euro

Jemi te pajisur me instrumentet me te avancuara ( STACION TOTAL dhe GPS )

Zyrja jone gjendet perball Komunës te re ne Dragonda

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues




Spam Test: 4 + 1 =