Mili company

Emri Kontaktues: Nehat | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049321805 | Data e Publikimit: 21.04.2014

Mili company Mili company Mili company Mili company

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Mili Company
1. Bejm bartjen e inventarit te banesave shtepive lokaleve etj
2. Bejm dhe montimin dhe demontimin e mobilev si dhe mbeshtjelljen dhe paketimin.
3. Bejm pastrimin e objekte banesore dhe afariste te sapo ndertuara me staf profesional per pastrim.
Bejm pastrim te banesav zyrev apo shtepiav Gjith ashtu bejm edhe pastrimin e dritarev te lokalev (13) m lartesi.
-Bejm pastrimin e tepihave 1€ m2 transporti gratis kthimi per 24h
4. Renovime Moler Glet Knauf Pllaka etj
ne mund tena gjeni edhe ne facebook Mili company
049 321805 044 162228

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 4 + 1 =