Mobilje perfekte dhe pak te perdorura per zyre

Emri Kontaktues: Erman | Qyteti: Prishtinë | Telefoni: 049-685-085 | Data e Publikimit: 01.09.2014

Mobilje perfekte dhe pak te perdorura per zyre Mobilje perfekte dhe pak te perdorura per zyre Mobilje perfekte dhe pak te perdorura per zyre Mobilje perfekte dhe pak te perdorura per zyre

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Te gjitha orendite jane ne gjendje perfekte:

1) Tavoline 220cm x 80cm (ule deri ne 6 persona) = 120€

2) Tavoline 240cm x 120cm (ule deri ne 6 persona) = 150€

3) Tavoline 220cm x 80cm + 6 ulese = 180€

4) Raft per libra/dokumente = 50€

5) 2 Fjoka levizese = 2 x 40€ = 80€

6) 1 Karrige levize = 20€

Zbritje nese te gjitha blihen se bashku.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 0 + 1 =