MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS

Emri Kontaktues: Elfedoni | Qyteti: Gjilan | Telefoni: 38649710112 | Data e Publikimit: 08.08.2014

MUNDÊSI PUNÊSIMI NÊ 59 VENDE TÊ BOTÊS

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Mundësi e lehtë aplikimi për punësim, tani mund të aplikoni edhe nga shtëpia për mes portalit tonë www.promokos.travel
Ju mund të aplikoni në cilin shtet të dëshironi, duke filluar nga Kanada dhe në 59 shtete tjera të botës.
S’ka më lehtë se të aplikosh nga shtëpia, këtë iu mundëson portali ynë online në çdo kohë.
Nëse je i interesuar me apliku në mënyr individuale apliko linkun:

http://www.promokos.travel/forma_aplikimit/forma_aplikimit.htm

Nëse je i interesuar me apliku me familje apliko linkun:

http://www.promokos.travel/forma_aplikimit_familjar/forma_aplikimit.htm

Facebook:https://www.facebook.com/kompania.promokos

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 0 + 1 =