Mundësi Punësimi në Afganistan

| Qyteti: Gjilan | Telefoni: +38649681192 | Data e Publikimit: 15.07.2010

Mundësi Punësimi në Afganistan

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Mundësi punësimi në Afganistan

Zyra jonë është e specializuar për përgaditjen e kandidatëve (dokumenteve të tyre) për punësim në kompani të huaja (për punë në Afganistan).
Zyra jonë kryen këto sherbime:

1. Rregullimin e CV-së (Rezymes) dhe të letrës motivuese në gjuhën që kërkohet dhe në formatet që kërkohen për tu përshtatur kohës dhe natyrës së punës.

2. Përgaditjen e dokumenteve në formate (të kërkuara nga punëdhënsi).

3. Para përgaditjen e kandidatit për tu intervistuar.

4. Dërgimin e kandidatit deri në Zyret e intervistimit (jasht vendit)

5. Përkthimin e të gjitha dokumenteve në gjuhën e kërkuar ( Angleze, Gjermane, Frenge etj.) me vule të perkthyesit te licensuar.

6. Aplikimi në të gjitha format dhe në të gjitha kompanit e mundshme.

Të gjitha këto shërbime kryhen brenda 3 deri në 7 dite dhe kushtojn vetëm 199 euro.

Kontakti: +38649 681 192
e-mail: [email protected]
web: http://www.wix.com/apunsim/apunesim
video: http://www.youtube.com/watch?v=Lm91f8W_kfY

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 7 + 6 =