N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.

Emri Kontaktues: ING. DURIM BAJRAMI | Qyteti: Pejë | Telefoni: 045-307-517, 049-595-097 | Data e Publikimit: 27.07.2014

N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit. N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit. N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit. N.N.T. “RINDERTIMI”.- Ofrojmë projektim dhe ndërtim të objekteve të banimit.

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

N.N.T. RINDERTIMI

Rindertimi është kompani ndërtimore e cila merret me ekzekutimi e ndërtimeve të ulta dhe të larta.
Operojmë si firmë e regjistuar që nga viti 2000, ndërsa veprimtaria jonë është 27 vjeqare.
Jemi lider I ndërtimeve të ulta në rajonin e Istogut, Pejës dhe më gjerë. Me sukses kemi realizuar një numer të madh projektesh dhe kjo vërteton profesonalizmin dhe përkushtimin tonë.
Vepr…imtaria jonë mbështetet në një ekipë të specializuar, e gatshme për realizimin e qfardo projekti.
Gjithashtu disponojmë makinerine e nevojshme për egzekutim të shpejtë dhe efikas. Ofertimi bëhet me projekt arkitektonik, paramasë dhe statikë të objektit.
Mund të na vizitoni në zyren tonë në Pejë, rr. Lidhja e Pejës, nr. 117 (afër Hamam Xhamisë).
Ose mund të na kontaktoni në numrat e telefonit: në ipko 049595097 dhe vala 045307517.

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 3 + 5 =