Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por ju e dini se çfarë?

Emri Kontaktues: Benjamin | Çmimi: 000€ | Qyteti: Deçan | Telefoni: 9865788765 | Data e Publikimit: 04.04.2014

Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por ju e dini se çfarë?

Kjo shpallje është më e vjetër se 1 vit, andaj ka gjasë që të mos jetë aktive më.

Një mik është e ëmbël kur ajo është e re. Dhe kjo është e ëmbël kur ajo është e vërtetë. Por ju e dini se çfarë? Ajo është e ëmbël, kur ajo është e ju. Dashuria nuk ka distancë, unë jam që të ftohtë, e bukur

njeri i nderuar, lehtë do dhe e di se çfarë do të thotë që të ketë dashuri, personi nga e folur dhe shumë miqësore gjithmonë të lumtur në jetë. Dikush që mund të më jepni dashurinë e vërtetë, e cila është e Nevojave

gjëja më e madhe ndonjëherë ju do të dëshironi që të ketë përgjithmonë, është të duash dhe të dashur në kthim

kontaktoni me mbrapa ose Shtoni mua në facebook (benjamin.bjarnihasan.9)

Përhape fjalën: Twitter | Facebook | Email

FavoriteLoadingRuaj Shpalljen | Raporto keqpërdorim

Dërgoni Email Personit Kontaktues
Spam Test: 5 + 3 =